Stay
informed

Blog & infomartie

Kom meer te weten

Weten is macht, maar weten waar je het kunt vinden is nog machtiger. Vind alle informatie over het starten bij jouw nieuwe opleiding. Het aansluiten bij een leuke Studievereniging of mogelijke verdieping in de branche!

Zit jouw school ertussen??

Hogeschool Rotterdam

Over onze studiebox

Geen verwarrende benamingen of eco modewoorden meer. Hier vind je alles over onze Eco Eigenschappen: de verzameling van kenmerken van onze milieuvriendelijke verpakking voor de studiebox.

Geproduceerd in Europa

Lokaal geproduceerd in Europa, dus met een lagere transport-voetafdruk vergeleken met goederen die buiten Europa geproduceerd en vervolgens geïmporteerd worden.

Plastic vrij

Bevat geen plastics op basis van aardolie. Plasticvrije verpakking bevat geen plastics die op deze manier gemaakt zijn.

Wat gebruiken we nog meer?

Papierwol als opvulmateriaal

Papierwol is een duurzaam alternatief voor cellofaanwol. Het is een natuurlijkproduct en is bijzonder duurzaam omdat het is gemaakt van een hernieuwbare grondstof; namelijk van hout.  Daarnaast is het 100% recyclebaar maar ook herbruikbaar in jouw volgende pakketje! Bovendien krijgen wij het compact aangeleverd en scheelt dat ruimte in de vrachtwagen waardoor hij minder hoeft te rijden= minder CO2-uitstoot!

Biologisch afbreekbare pennen

Heb jij als eens goed gekeken naar de balpen die je bij jouw bestelling hebt ontvangen? Deze is bestaat namelijk uit een drukmechanisme, afbreekbare papieren grip en pla-onderdelen. Het grootste deel van deze balpennen is gemaakt van van 100% biologisch afbreekbare maïs

Papieren inpakpapier

Het inpakken van onze dozen doen we met papieren kraftpapier in plaats van met plastic. Papier is veel gemakkelijker te recyclen als plastic en draag daardoor bij een aan kleinere ecologische voetafdruk omdat het minder druk op het milieu uitoefent.

#UnboxYourPotential

Gratis verzending vanaf €50

Levering in 2-7 werkdagen

lees meer

Hello world.