we staan

voor je klaar

Neem gerust contact op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je een vraag? Check hiernaast de FAQ en hopelijk vind je het antwoord snel! Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem via de chat of vul het contactformulier in

De voorbereidingstijd van de bestelling varieert van 1 tot 3 werkdagen. Eenmaal voorbereid is de levertijd 24 tot 72 werkuren bij u thuis. Het beste kun je dus rekening houden met 2-7 werkdagen. We werken hard om de levertijd in te korten!

Levering in het binnenland (Nederlands) is gratis in  vanaf €50,- aankoop. Bij een bestelling van minder dan € 50,- worden de verzendkosten berekend op basis van de artikelen die je in winkelwagen heb geplaatst. De omvang, herkomst van het product en verzendadres bepalen namelijk het type verzending en dus ook de verzendkosten. Begrijp je de opbouw van de verzendkosten van jouw bestelling niet? Neem contact op dan kijken we met je mee en zoeken we naar een oplossing!

Dat is natuurlijk vervelend! Het beste kun je contact opnemen om ons naar nieuwe voorraad te vragen. 

In het kader van eco‑design werken we met beperkte voorraden, en we bieden regelmatig nieuwe producten aan. We proberen in te kopen op de schaal van jouw vraag en niet in de waanzin van overproductie. Om hiervan op de hoogte te blijven nodigen we je uit om ons te volgen op onze sociale netwerken of om u te abonneren op onze nieuwsbrief.

Weet je het heeel zeker?! Jammer, maar je hebt er vast een goede reden voor, wil je die met ons delen?

Het afmelden kan onderaan iedere nieuwsbrief die je van ons ontvangen hebt. Als je op de link klikt halen wij je van de mailinglijst.

Je kunt in onze webshop betalen met iDeal of met PayPal. 

Helaas ondersteunen we (nog) de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ben je van mening dat we dit wel zouden doen? Laat het ons weten!

Goed om te horen dat je hier in bent geïnteresseerd, wij zijn dat namelijk ook! 

Daarom hebben wij een pagina over duurzaamheid geschreven waarin we dit heel mooi uitleggen. Neem snel een kijkje! Heb je specifieke vragen dan beantwoorden we deze graag voor je. 

Dank u voor uw interesse in Archibasics en onze unieke studiebox!  We willen graag met u praten en meer te weten komen over uw winkel en bedrijf! Wij nodigen u uit om ons te schrijven via contactformulier . In het tekstveld kunt u ons alvast meer vertellen! Tot snel!

Goed om te horen dat je hier in bent geïnteresseerd, wij zijn dat namelijk ook! 

Daarom hebben wij een pagina over duurzaamheid geschreven waarin we dit heel mooi uitleggen. Neem snel een kijkje! Heb je specifieke vragen dan beantwoorden we deze graag voor je. 

Retourneren en ruilen doe je zo!

Je hebt 30 dagen na ontvangst van je artikelen om te retourneren.
Geretourneerde artikelen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
– ze mogen niet gebruikt zijn
– ze moeten in nieuwstaat verkeren (sleeve moet heel zijn)
– pakket bevat de pakbon

Terugbetaling.
Geretourneerde pakketten die aangemeld zijn en bij ons in nieuw staat zijn ontvangen worden zo spoedig mogelijk terugbetaald op het door jouw aangegeven rekeningnummer. 

Om je retourverzoek voor omruiling of terugbetaling in te dienen, vul je het retourformulier hiernaast in. Als je dit gedaan hebt kun je je pakket zelf op de post doen. 

Terugbrengen naar ons kantoor:

Geef je pakket geheel kosteloos af bij ons kantoor. Laat ons in het formulier weten wanneer je langs komt!

Retourneren vanuit Nederland:

De retourzending wordt aangeboden voor de studiebox. Bestellingen met alleen accessoires (essentials, additionals, merchandise) komen niet in aanmerking voor gratis retourneren.

Retourneren vanuit het buitenland (buiten Nederland):

Voor een retourzending buiten Nederland worden de verzendkosten die overeenkomen met de oorspronkelijke bestelling terugbetaald en zijn de retourkosten voor rekening van de klant.

Gratis verzending vanaf €50

Levering in 2-7 werkdagen

lees meer

Hello world.