Archibasics Studiebox

 37,50

In deze box..

Alles wat je nodig hebt voor Bouwkunde

Meten = weten

We kunnen je één ding vertellen. Bouwkunde gaat om nauwkeurigheid, en dat begint met de juiste meetinstrumenten. 

Daarom hebben wij een aluminium schaalstok in de Studiebox gedaan inclusief een 50x50mm blok. Hiermee kan je jouw ideeën en details gaan uitwerken!

Je vind in de Studiebox ook een gloednieuwe geodriehoek. Want wij weten ook dat deze vaker kapot of zoek is dan dat je hem op het juiste moment bij je hebt. En voor bouwplaats bezoeken heb je zomenteen een 7,5m rolmaat ter beschikking.

AB_901_examples_meetspullen_uitgestald

Tekenen als een PRO

Je zal veel gaan tekenen als je met de opleiding start. Om je tekeningen direct naar een hoger niveau te tillen vind je in de Studiebox een complete etui met pennen, stiften, potloden en markers

Ook vind je index tabs en een markeerstift om tijdens het leren belangrijke dingen te markeren. De index tabs zijn ook een enorm voordeel bij open boek toetsen!

AB_901_examples_etui_uitgestald

Gadgets!!

We weten hoe leuk het is om eens indruk te maken op je studiegenoten of vrienden in de kroeg. Daarom hebben we een bouwhelmsleutelhanger met flessenopener in de Studiebox zitten. Hiermee maak jij bij jouw nieuwe bouwkunde studievereniging zowieso je eerste biertje in stand open. 

Omdat veel studenten met het OV zullen reizen is het ideaal om je OV pas bij de hand te hebben toch? Daarom hebben we een pasjeshouder in de box gedaan die je op je telefoon kan bevestigen. En zo houd je alles bij de hand!

AB_901_examples_ArchiGoods_uitgestald

Bouwkundig tekenen

Je zult merken dat je bij de opleiding vaak met A3 of A4 tekeningen te maken hebt. Omdat deze onhandig mee te nemen zijn hebben wij een kartonnen koker met afsluitdoppen in de Studiebox gedaan.

Hierin kan je jouw tekeningen netjes opbergen. Zo kreukelen ze nooit in je tas en kan je makkelijk verder waar je gebleven was!

AB_901_opbergspullen_uitgestald

+ Gratis...

Bij de Studiebox ontvang je van ons GRATIS een professioneel CV template

Deze kan je laten zien aan je mentor of op het moment dat je stage gaat lopen. Hierdoor maak je altijd een goede eerste indruk!

Is dat het? Nee! Er is nog meer.. je ontvangt namelijk ook een LinkedIN instructie. Hiermee kan je direct aan de slag met het opzetten van een professioneel LinkedIN profiel en leg je de basis voor je professionele netwerk. 

AB_901_item_flyer_download

Veel studenten kopen direct ook;

Om je optimaal voor te bereiden hebben we een paar producten die je, afhankelijk van jouw specifieke school, misschien ook nog wel kan gebruiken!

De Studiebox

geen gedoe.

ArchiGoods.

Hoe til je je studentenleven écht naar een next level… Met ArchiGoods. Wij hebben zorgvuldig toffe producten voor jou ontworpen! Check het snel en vergeet ons YP netwerk niet voor de beste aanbiedingen! 

#UnboxYourPotential

Hello world.